Algemene voorwaarden

Algemeen

Hier zijn onze algemene voorwaarden. Deze tekst legt de juridische aspecten vast van de rechten en plichten van zowel ons als de gebruiker en klant van Beau Spices. Hoewel we ons altijd inzetten om al onze klanten tevreden te houden, is het noodzakelijk om deze voorwaarden op deze manier te publiceren.

Als je twijfelt over je rechten of plichten, vragen hebt over je bestelling of levering, of opmerkingen hebt over deze tekst, neem dan zeker contact met ons op. We zijn ervan overtuigd dat alles in onderling overleg besproken en opgelost kan worden.

Onze prijzen zijn transparant - geen verrassingskosten. De prijzen van onze producten zijn aangegeven in euro, inclusief alle belastingen en btw, behalve eventuele verzendkosten, tenzij anders vermeld. De producten en prijzen zijn geldig zolang ze op de website vermeld staan, altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid en onopzettelijke fouten in de titel, beschrijving, prijs en hoeveelheid van het product. Wijzigingen in vorm of uitvoering van een artikel zijn mogelijk, maar doen geen afbreuk aan de waarde en kwaliteit van het artikel. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor (typ)fouten in onze aanbiedingen of op onze website.

De producten blijven ons eigendom totdat we de volledige koopsom hebben ontvangen. De betaling van je bestelling wordt veilig verwerkt.

De veiligheid en bescherming van de gegevens van elektronische betalingen worden verzorgd door een gerenommeerde bedrijf Mollie. Zij dragen dan ook de verantwoordelijkheid voor eventueel misbruik en problemen met uw betaling. Mollie is een zeer betrouwbare bedrijf met een onberispelijke reputatie. Ze hanteren uitgebreide beveiligingsprocedures en garanderen daarmee een snelle en veilige betaling.

Alle betalingen zijn kosteloos voor onze klanten.

In principe wordt je bestelling pas verzonden na ontvangst van de betaling. Onze klantenservice kan hier in uitzonderlijke gevallen van afwijken. Bij niet of niet tijdige betaling van het openstaande bedrag is rente verschuldigd zoals wettelijk is vastgelegd. Eventuele gerechtelijke kosten en andere kosten die voortvloeien uit deze niet tijdige betaling worden doorberekend. Voor elke verzonden herinneringsbrief wordt minimaal €5 administratiekosten in rekening gebracht.

Je persoonlijke gegevens worden beschermd. Volgens de wettelijke bepalingen heb je het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van je gegevens voor direct marketingdoeleinden, heb je toegang tot alle informatie die wij over jou bewaren en heb je de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens te corrigeren.

We delen nooit persoonlijke gegevens met derden. Je gegevens kunnen echter onder strikte voorwaarden worden doorgegeven om de betaling en verzending van je bestelling te kunnen regelen. Bijvoorbeeld, we delen je adres met de post om je bestelling te kunnen bezorgen.

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

We kunnen bestellingen verzenden naar Nederland en België, maar wel steeds onder voorbehoud van aanvaarding van de bestelling door ons. De producten worden naar het door jou opgegeven verzendadres gestuurd (thuisadres of ander adres).

Onze producten voldoen aan de normen van de Belgische en Europese wetgeving. Hoewel we de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten en proberen rekening te houden met alle lokale wetgevingen van de landen waarnaar we verzenden, is de koper verantwoordelijk voor de naleving van lokale wetgeving.

We leveren niet buiten de Europese Unie. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen buiten de EU. De kosten en risico's met betrekking tot het transport en eventuele bijkomende kosten kunnen niet op Beau Spices worden verhaald.

Door het accepteren van het pakket ga je ermee akkoord dat de bestelling in goede staat is ontvangen. Als het pakket bij ontvangst beschadigd lijkt, dien je de procedure te volgen (Beschadigde of verkeerd geleverde producten ). Zodra het pakket met de bestelling is geaccepteerd door de transporteur, kunnen wij niet langer verantwoordelijk worden gehouden voor de staat van de bestelling.

Bij problemen met de levering van je bestelling is het altijd het beste om contact op te nemen met onze klantenservice. We streven er namelijk altijd naar om een goede oplossing te vinden voor elk potentieel probleem met de levering van je bestelling.

De geschatte levertijden die op de website worden vermeld, dienen slechts als indicatie en niet als bindende termijn. We streven ernaar om de opgegeven levertijd te respecteren en willen benadrukken dat de verzendtijden worden weergegeven in werkdagen.

Indien je pakket niet binnen 10 werkdagen is geleverd, raden we aan om contact op te nemen met onze klantenservice om een oplossing te vinden. Mocht er geen passende oplossing worden geboden, dan heb je het recht om de overeenkomst te ontbinden en een terugbetaling aan te vragen.

Kopersbescherming (herroepingsrecht):

Als je bij ons goederen koopt, heb je gedurende 14 dagen na levering het recht om te beslissen of je de goederen wilt behouden. Neem altijd contact op met onze klantenservice voordat je een retourzending doet.

Wanneer je besluit om af te zien van de aankoop, moet je dit doen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. De producten moeten binnen dezelfde termijn worden teruggestuurd in onbeschadigde verpakking, samen met alle accessoires, en vergezeld van het retourformulier.

Binnen 14 dagen na ontvangst van het herroepingsrecht zullen wij eventuele betaalde bedragen terugstorten, met uitzondering van de directe leveringskosten of na de termijn waarbinnen we de goederen daadwerkelijk hebben ontvangen, indien dit langer dan 14 dagen duurt.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op geopende verpakkingen van voedsel of op zakelijke bestellingen (B2B). Bij buitensporige beschadiging van de goederen en de verpakking is de klant verantwoordelijk voor eventuele waardeverminderingen.

Retouradres

Beau Spices, Hekelaarslaan 2a, 9160 Lokeren

We blijven beschikbaar voor vragen en opmerkingen. Voor vragen of informatie voor, tijdens en na het plaatsen van je bestelling kun je altijd contact met ons opnemen. We streven ernaar om je vraag zo snel en nauwkeurig mogelijk te beantwoorden.

Aansprakelijkheid

Onze producten zijn bestemd voor persoonlijk gebruik en niet voor wederverkoop. Wij zijn niet aansprakelijk voor het gebruik van onze producten. Indien je onze producten gebruikt voor je gezondheid, raden wij je aan om eerst een arts te raadplegen. De informatie op onze website dient uitsluitend ter informatie en is niet bedoeld als advies of gebruikshandleiding.

Hoewel we veel zorg besteden aan het samenstellen van deze website, kunnen we niet garanderen dat de informatie actueel, correct en volledig is. We behouden ons het recht voor om op elk moment informatie toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving. We kunnen in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit direct of indirect gebruik van de website.

Deze website dient ter informatie. De inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld uit diverse betrouwbare en wetenschappelijke bronnen. De informatie op deze website vervangt echter niet het advies of de behandeling van een arts of therapeut. Raadpleeg altijd een arts of therapeut bij medische klachten. Stop niet met het innemen van medicatie op basis van informatie van deze website zonder advies van een arts. Beau Spices, haar bestuurders en personeel kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die voortvloeit uit beslissingen op basis van informatie van deze website of van een van onze medewerkers.

We streven ernaar om de garanties zoals vermeld op onze website zo goed mogelijk na te komen. Deze garanties leiden echter niet tot het toekennen van schadevergoedingen.

Garantie

Bij de aankoop van een consumptiegoed in België heeft u recht op de wettelijke garantie van twee jaar. Dit betekent dat de verkoper het product gratis moet herstellen of vervangen als het binnen twee jaar na levering gebreken zou hebben.

Voorwaarden:

 • De defecten of gebreken moeten te wijten zijn aan een fabricagefout of een materiaaldefect.
 • Het product moet correct gebruikt en opgeslagen zijn (inclusief naleving van de houdbaarheidsdatum).
 • De originele aankoop bon moet u kunnen tonen.

Uitsluitingen:

 • Na opening van de verpakking van voedingsmiddelen of na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum is er geen aanvullende garantie.
 • Producten die gebruikelijke slijtage vertonen, vallen niet onder de garantie.
 • Defecten die het gevolg zijn van ongelukken, misbruik of verwaarlozing vallen niet onder de garantie.

Rechten:

 • Indien het product defect is, heeft u de keuze tussen herstelling of vervanging.
 • De verkoper moet de herstelling of vervanging kosteloos uitvoeren.
 • De herstelling of vervanging moet binnen een redelijke termijn worden uitgevoerd.
 • Als herstelling of vervanging onmogelijk of buitensporig is, of niet binnen een redelijke termijn kan worden uitgevoerd, heeft u recht op een prijsverlaging of ontbinding van de verkoopovereenkomst.

Hoe de wettelijke garantie te claimen:

 • Neem contact op met de verkoper van het product.
 • Beschrijf het defect of gebrek aan het product.
 • Toon de originele aankoop bon.
 • De verkoper zal u informeren over de verdere stappen.

Klachtenprocedure

Indien u als klant een klacht heeft over onze dienstverlening of producten, staan we graag klaar om samen met u naar een oplossing te zoeken. Het kan altijd voorkomen dat iets niet naar wens verloopt. Neem contact op met onze klantenservice tel. +32 9 348 31 36, zodat we uw klacht grondig kunnen analyseren en een passende oplossing kunnen voorstellen.

Tot slot

De verkoop die wordt behandeld door deze verkoopsvoorwaarden valt onder het Belgisch recht. Door een bestelling te plaatsen, verklaar je dat je deze Algemene Verkoopsvoorwaarden hebt gelezen en goedgekeurd. Het plaatsen van een bestelling en het gebruik van deze website impliceert dus de aanvaarding van deze Algemene Voorwaarden.

Beau Spices, BE 0428.765.635, streeft ernaar deze website en de bijbehorende voorwaarden zo duidelijk en transparant mogelijk te maken. Mocht je desondanks nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Beau spice
Mail:
info@beau-spices.be
Adres:
Hekelaarslaan 2a, 9160 Lokeren
Site:
www.beau-spices.be
Tel:
+32 9 348 31 36