Goulash

08/05/2024 Bereidingstijd: 2 u. 15 min.
Goulash

Goulash met rundvlees, paprika en ui.


Vleesgerechten


Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. De uien en paprika's in stukjes snijden.
  2. Meng het vlees door de bloem.
  3. Verwarm een beetje boter in een pan.
  4. Bak het vlees aan alle kanten bruin, voeg vervolgens de gesneden uien, paprika's en paprikapoeder toe. Bak dit enkele minuten mee en meng dan de tomatenpuree erdoor.
  5. Laat alles een minuutje sudderen voordat je de goulashkruiden, het laurierblaadje en de rundsbouillon toevoegt.
  6. Breng het geheel aan de kook, bedek de braadpan met een deksel en laat het gedurende 2,5 tot 3 uur rustig pruttelen.
  7. Haal de deksel van de braadpan en laat de goulash nog even (15 min.) inkoken.

Gerelateerde producten

Mix voor Goulash

Vanaf € 4,11

Laurierblad

Vanaf € 2,98

Afbeeldingen

Goulash

Deel: